Elle Kennedy,  Recenze,  Román pro ženy

Skóre/ Když proutníka potká láska

Skóre/ Elle Kennedy
Série: Off- Campus 3.
Vydáno: 2017
Nakladatelství: Baronet
Originální název: The Score
Počet stran: 408
Překlad: Zuzana Ľalíková
Obálka: Emil Křižka
ISBN: 978-80-269-0549-3

Anotace:

Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže pohlednému hokejistovi Deanu DiLaurentisovi je nemožné odolat. Alespoň na jednu noc touží Allie zapomenout na nejistou budoucnost, v níž na ni určitě nečeká král rychlovek na jednu noc.

Dean vždycky dostane, co chce. Holky, dobré známky, holky, slávu… holky. Prostě si rád užívá a zatím nepotkal ženu, jež by byla vůči jeho kouzlu imunní. Dokud nepoznal Allie. Za jedinou noc mu divoká blondýnka obrátila život vzhůru nohama – a teď se chce jenom přátelit? Tak to ani náhodou.

Když ale jeho život nabere nečekaný směr, Dean začne uvažovat, jestli není načase přestat skórovat a místo toho dát šanci lásce.

Recenze:

Ve třetím pokračování se ocitáme opět v prostředí univerzity Briar, kde se stejně jako předchozím díle můžeme těšit na setkání se starými známými.

Autorka si tentokrát na paškál vzala největšího svůdníka celého hokejového týmu, Deana. Tento hokejista střídá holky častěji než ponožky. Dělá to s nimi prakticky všude a za nejrůznějšího publika. Co se mu musí nechat je, že stud mu nic neříká. Žije dneškem, neohlíží se do minulosti, a do budoucnosti nakukuje jen lehce pootevřenými dvířky. Zkrátka se s ním nenudíte. Život je jedna velká zábava.

Allie je oproti němu uzavřenější a momentálně si léčí zlomené srdce. To poslední o co má zájem je sukničkář, který ji chce dostat do postele a taky mu to dá jasně najevo.

Dean je z jejího chování nesvůj, není zvyklý, že ho dívky odmítají. Naopak, Dean dostane vždy co chce, jak chce a kdy chce. Jenom ne Allie.

Bývalý přítel, který ji uhání a smsky, na které nechce v žádném případě odpovědět Allie zavedou na místo, které jí otočí život vzhůru nohama. Pár milých slov, trocha smíchu a ubalený joint z ní udělají divošku, na kterou Dean jen tak nezapomene.

Na tento příběh jsem se velmi těšila a doufala, že o Deanovi autorka napíše. Dean Di- Laurentis je ta nejkontroverznější osoba celé série. I přes jeho vedlejší roli v příběhu, je ho v obou předchozích knihách plno. Prostě si ho nelze nevšimnout, na tož na něj zapomenout. A tady konečně dostal prostor jeho charakter.

Moc jsem si knihu užila, nasmála se, pobavila (někdy na Deanův účet), jindy mi bylo smutno. Protože za bezstarostností se přeci musí skrývat nějaký ten mrak, nebo ne?

Stalo se to. 

Bůh mi pomáhej, ale já ten seriál žeru.

Původně jsem přišel s tím, že využiji svého osobního kouzla a přesvědčím Allie, aby se přede mnou zase svlíkla. Místo toho popíjím margaritu, už dvě hodiny koukám na francouzskou telenovelu a právě píšu Loganovi, že to k Malonemu nestíhám. Protože – jo, Bůh mi pomáhej– chci zjistit, co bude dál. 

Marie-Thérèse a Antoine se na sebe v poslední epizodě vrhli, což skončilo tím, že nasraná Marie-Thérèse držela Antoineovi u krku nůž na dopisy – přitom se předtím neobjevil sebemenší náznak, že na něj má pifku. Nebo sakra možná jo a my to jenom nepochytili, protože nemluvíme kurva francouzsky.

„Pořád nechápu proč je na Solange naštvaná,“ přiznám, když se Allie nahne ke konferenčnímu stolku, aby nám dolila margaritu. Široký výstřih jejího trika se jí sveze ke straně, takže mám teď dokonalý výhled na její odhalené rameno a křivku levého prsa.

Tento díl byl pořádná jízda. Charaktery skvěle vykreslené, zvraty v ději nepředvídatelné, krásně popsány erotické scény a celá romantická linka skvěle vystavěna. Opět mi nezbývá, než složit hold této autorce a těšit se na další knihy. Vřele doporučuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *