Elle Kennedy,  Recenze,  Román pro ženy

Omyl / Mýlka, která stála za to

Omyl / Elle Kennedy
Série: Off-Campus 2.
Vydáno: 2016
Nakladatelství: Baronet
Originální název: The Mistake
Počet stran: 344
Překlad: Zuzana Ľalíková
Obálka: Emil Křižka
ISBN: 978-80-269-0382-6

Anotace:

John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky.

Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci.

Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, tak se vážně plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit…

Recenze:

Druhý díl série Off- Campus nás opět vrací do vysokoškolského prostředí, kde se setkáváme se starými známými postavami, které jsme si zamilovali již v Návrhu (prvním díle). Do popředí tohoto příběhu se ovšem dostává zcela nová dvojice. Logan, hokejista v posledním ročníku, který je přesvědčen, že je zamilovaný do Hany, holky svého nejlepšího kamaráda a Grace, se kterou jaksi omylem strávil noc a pak ji od sebe odehnal.

Co svět nechtěl, Logan na tu noc ne a ne zapomenout a Grace, která pro něj prvotně předsavovala jen chvilkové rozptýlení, se mu vryla pod kůži víc, než si kdy dokázal představit. Je teď jenom na něm, co všechno je ochoten udělat pro další šanci, která ovšem nebude zadarmo.

Tento román z pera Elle Kennedy mě opět dostal. Nejen příběhem, ale i humorem a absolutně svižným tempem, kterým ubíhá. Je to jedna z těch knížek, které vezmete do ruky a odložíte až s posledním slovem.

Stejně jako v prvním díle jsou tito dva obklopeni svými přáteli, tudíž se opět setkáváme i s Hanou a Garettem, na což jsem se já osobně velice těšila.

Nevšímám si nervózního chvění v žaludku, posadím se vedle něj a opatrně svěsím nohy přes okraj, stejně jako on. Když mi položí paži kolem ramen, přitisknu se k němu a snažím se nedívat dolů. Ani nahoru. Ani kamkoli jinam, když už jsme u toho.
„Dobrý?“
„Hmm. Stačí, když si budu zírat na ruce. Pak nebudu myslet na šedesát metrů volného pádu, co mi tu hrozí.“
„Tahle věž rozhodně nemá šedesát metrů.“
„No, je dost vysoká na to, aby se mi hlava při dopadu rozkřápla jak meloun.“
„Ježíši, ty bys fakt měla zapracovat na budování romantický atmosféry.“
Zalapám po dechu. „Tady to má jako být romantický? Prosím tě, hlavně mi neříkej, že tě bere, když na tebe holka zvrací.“
Vybuchne smíchy. „Ty zvracet nebudeš.“ K mé úlevě mě obejme kolem ramen ještě pevněji.
Teplo jeho těla snadno odvádí mé myšlenky od skutečnosti, kde se právě nacházím.
Tak tohle je jeho voda po holení. Nebo je to parfém? Jeho přirozená vůně? Páni, jestli takhle voní sám od sebe, pak by tu vůni měl někdo stáčet do flakonů, dát tomu název Orgasmus a poslat to na trh. Šlo by to na dračku.

Druhé setkání s touto autorkou byla stejná jízda, jako to první. Rozhodně si její jméno zapamatuji a budu nedočkavě vyhlížet další její knižní počiny. A ani vy byste si neměli tuto autorku nechat ujít, pokud máte alespoň trochu rádi romantiku, dobře vykreslené erotické scény a skvělé dialogy. To vše vám autorka v tomto balení nabízí. Tak směle do toho, není nač čekat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *