Seriály

Elita /Elite (2018)

Obsazení:

Ester Expózsito (Carla Rosón), Omar Ayuso (Omar), Miguel Bernardeau (Guzmán Nunier Osuna), Mina El Hammani (Nadia Shana), Itzan Escamilla (Samuel García Domínguez), Miguel Herrán (Christian Varela), Arón Piper (Ander Muňoz) a další.

zdroj: netflix.com

Dnes jsem s napětím dosledovala seriál Elita. Zpočátku jsem k němu byla skeptická, ale po pár dílech první série jsem věděla, že jsem neudělala chybu. Děj mě naprosto pohltil a bonus navíc, krásná španělština.

Celkově na mě seriál udělal velmi dobrý dojem. Udržel si po všechny série mou plnou pozornost a jestli bude i 4. řada (což by rozhodně měla), nenechám si ji ujít.

Vše se točí kolem party mladých středoškoláků povahově i kulturně velmi odlišných (bohatí, chudí, stipendisti, závislí na drogách, mocní, egoisti, věřící), kteří místy bojují proti sobě ale i sami se sebou. Potýkají se s nejrůznějšími problémy, tím největším je smrt spolužačky a policejní výslechy ohledně zločinu, která byla klasifikována jako vražda.

Dále se zde setkáváme s rodinou věřících muslimů, kteří ve víře vedou své děti k poslušnosti, ale bez ohledu na změnu jejich osobnosti přicházející s věkem. Děti jim začínají lhát a začínají žít ve svém vlastním tajném světě, plném lásek, zármutku, ztrát, zrady a nově nalezených přátelství.

Všechny postavy jsou psychologicky dobře vykreslené, scénář je bohatý na zajímavé dialogy. Mezi mé oblíbence patřil rozhodně Ander a Omar, jejich vztah tomu dodával šťávu a Guzmán se svým smyslem pro spravedlnost a pomstu, kterého jsem zpočátku nemusela, ale nakonec se stal mým oblíbencem i s Nadii, kterou jsem mu moc přála. A nakonec Samuel, idol mnoha dívčích srdcí, bojovník za bezpráví, který také skrývá nějaké to tajemství.

Tak neváhejte a seznamte se s hrdiny seriálu Elita se španělským temperamentem a užijte si to. Možná se vám podaří odhalit tajemství a lži hrdinů dříve, než vám je sami prozradí, ať tak nebo tak věřím, že si to užijete. Přeji příjemnou zábavu.

A vy, kteří jste již seriál viděli, líbil se? Nelíbil? Jaký z něj máte dojem?

Těším se na vaše komentáře a názory 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *